José Mourinho, a Real Madrid edzője sértő megjegyzéssel illette a másnapi, CSZKA Moszkva elleni BL-nyolcaddöntő játékvezetőjét és segítőit. Egy videó buktatta le.

A felvétel a Luzsnyiki stadionban tartott edzésen készült. "Y esos maricones... No dicen con que balón se juega" - mondta spanyolul Mourinho. "Ezek a b.zik nem mondják meg, hogy melyik labdával játszunk" - szól a mondat magyarra fordítva (a videón 0:21-nél).

Az index.hu cikke szerint Louise Englefield, az Európai Melegek és Leszbikusok Sportszövetségének egyik vezetője azonnali vizsgálatot követelt az UEFA-tól. "Számunkra ez teljesen elfogadhatatlan. Az UEFA-nak muszáj tennie valamit. Az angol szövetség most már ugyanúgy foglalkozik a homofóbiával, mint a rasszizmussal. Szeretném, ha az UEFA is így tenne."

Az 1-1-es találkozót a holland Kuipers vezette, asszisztensei is hollandok voltak.

VIDEO ITT

http://www.hajdupress.hu/?cikk=14098

Forras: hajdupress.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr574185816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása