Képzeljétek el, milyen borzalmas lehet azoknak a fiataloknak, akik nem adhatják önmagukat, csak mert egy bizonyos vallás szerint működő társadalomba születtek!

Világszerte számos emberi jogi és LMBT szervezet háborodott fel amiatt, hogy a maláj kormány a homoszexualitás felismerésére tanítja tanárok és szülők tömegeit. A legutolsó ilyen előadáson 1500-an jelentek meg, és többek között megtudhatták, hogy a meleg fiúk ismertetőjelei a nagy táskák és a feszes, világos színű ruhák. A leszbikusokat, mint az a helyszínen kiosztott brosúrán olvasható, nehezebb kiszúrni, de annyi biztos, hogy nem érdeklődnek a fiúk iránt és szeretnek lányokkal lógni, valamint ott aludni a barátnőiknél.

- Ez egy multikulturális és a vallási sokszínűséget magába foglaló rendezvénysorozat, minden érdeklődőt várunk, hiszen tulajdonképpen az összes vallás ellenzi ezt a bűnös magatartást.

- nyilatkozta a szervező alapítvány szóvivője. (Ez így egyáltalán nem igaz, a szerk.)

teacher_custom_0x0.jpeg

Malajzia, ahol a népesség 60%-a muszlim, eltökélten harcol a homoszexualitás térhódítása ellen, a törvényszegőket akár húsz év börtönre is ítélhetik.

Eme küzdelem részeként tavaly például katonai átnevelőtábort rendeztek Terengganu államban (mely pár éve egy érdekes kezdeményezéssel rukkolt elő) olyan diákoknak, akik tanáraik szerint túl femininek voltak fiú létükre. A szerencsétlen kiválasztottak négynapos vallási fejtágításon és fizikai kiképzésen - menetelés, lövöldözés airsoft fegyverrel - estek át, hogy „megerősödjenek lelkileg, és megérezzék, milyen igazi férfinak lenni". 

A helyi család- és nőügyi miniszter, Shahrizat Abdul Jalil rávilágított: szerinte törvénybe ütköző volt, amit a szervezők tettek, ráadásul nagy eséllyel okoztak maradandó lelki sérüléseket a táborba küldött fiataloknak.

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr464786643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása