szabo-david-0107.jpgBiszexuális prostituáltat alakított a 2006-os Férfiakt című romantikus drámában a múlt szombati X-Faktorban feltűnt Szabó Dávid.

Blikk cikke szerint  a darabban az Operettszínház vezető szólistája a történet szerint beleszeret egy idősödő íróba (Gálffi László), majd érzelmei viszonzásra találnak. Az írópornónak is nevezett filmben Szabónak szexjelenetei is vannak, de nemcsak az íróval, hanem a feleségét alakító Kerekes Évával is intim helyzetbe kerül.

A lap megkereste Szabót, aki erről nem akart nyilatkozni, ám korábban az abbcenter.comnak azt mondta, nehezen tudott azonosulni a karakterrel, mert nem meleg, és nem biszexuális. A Velvet közlése szerint hősünk az RTL Klubos tehetségkutatóról persze örömmel beszélt a Blikknek; azt mondta, az X-Faktor miatt most a színészi pálya is háttérbe szorul, de most erre szükség van, így nem áldozatként éli meg.

ferfiakt1.jpg

Forrás: hajdupress.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr504783010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása