Daniel Craig leghőbb vágya az volt, hogy világsztár legyen, és James Bond szerepével valóra is vált az álma. Sorozatunk negyedik részéből megtudhatják: azt pletykálták, meleg.

Amikor 2005-ben új színészt kerestek James Bond szerepére, Daniel jelentkezett. Akkoriban már Satsuki Mitchell producer volt a barátnője, így valóban kiváló kapcsolatokkal rendelkezett a filmvilágban. Craig Clive Owennel szállt versenybe a szerepért, és végül kiütötte a nyeregből, miután a korábbi James Bondok – Pierce Brosnan, Timothy Dalton, Sean Connery és Roger Moore – is rá szavaztak. Danielnek tehát végre valóra vált az álma: a Casino Royale után igazán sikeres és világhírű színész lett.

Nem mellesleg meglehetősen gazdag is, mivel a film csaknem hatszázmillió dolláros bevételt hozott, melyből Craig is szépen kaszált.

– Azért nehéz számomra Bond karaktere, mert szerintem ő egy antihős, az én megformálásomban legalábbis. Van egy rossz oldala, melyet a jók szolgálatába állított, de valójában azt a rossz oldalt sosem fedezzük fel – mondta egyszer Daniel, aki azóta is lelkesen játszik a 007-es filmekben, és ennek köszönhetően 2008-ban már megvett egy négymillió fontos lakást a londoni Regent’s Parknál.

Barátnője, Satsuki mindenben segítette a karrierjét, sőt ő békítette ki lányával, Ellával is, akinek azóta kifejezetten jó a viszonya az apjával.

– Daniel magától soha nem tett volna egyetlen lépést sem, Satsuki viszont rengeteg közös programot szervezett nekik, mígnem helyreállt apa és lánya kapcsolata – mondta a pár egyik ismerőse.

Daniel ennek ellenére nem kérte meg Satsuki kezét, sőt állítólag őt is rendszeresen csalta. Két éve még az is felmerült, hogy Craig valójában a férfiakat szereti, miután többen is látták egy felkapott kaliforniai melegbárban férfival csókolózni. – Daniel Craig besétált azzal a sráccal, és úgy viselkedtek, mint bármelyik meleg pár. Szájon is csókolták egymást, de nem csak egy puszi volt, rendes nyelves csók! – mondta a Roosterfish bár egyik pincére a National Enquirer magazinnak.

Craig elismerte, hogy valóban járt barátaival a bárban, azt azonban határozottan tagadta, hogy összemelegedett egy másik férfival.

Forrás: borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr764119968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása