http://www.queerkiado.hu irodalmi és grafikai pályázatot hirdet leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű témában. 
A pályázatra olyan pályamunkákat várunk, melyek egyéni megközelítésükkel hozzájárulnak egy sokoldalú látásmód megteremtéséhez a tolerancia jegyében. 

Beküldési határidő: 2012. április 20. 

Prózapályázat
Egy alkotó maximum három novellával pályázhat. 
A beküldött prózamunkák terjedelme maximum 10 000 leütés
A műveket Word formátumban kell a queerkiado@gmail.com elektronikus levélcímre elküldeni. 
A pályaművek előtt minden esetben fel kell tüntetni a szerző nevét (esetlegesen írói álnevét) és e-mailcímét. 
A beérkezett pályamunkákra visszaigazoló e-mailt küldünk. 
Kérésre az eredményhirdetés után rövid értékelő véleményt adunk. 
Díjazás: A kiválasztott novellák megjelenési lehetőséget kapnak egy prózaantológiában, amely az eredményhirdetés után egy hónapon belül kiadásra kerül. Az első három helyezett és a különdíjas számára külön felolvasóestet biztosítunk. Az első három helyezett ajándékpéldányt kap. 
Eredményhirdetés május 7-én, az eredményről e-mailben értesítjük a résztvevőket. A nyertes pályamunka címe és szerzője a http://www.queerkiado.hu honlapon és a Facebook oldalon ("Ne légy láthatatlan") is olvasható lesz.

    A beküldött pályázatok csak kitöltött adatlappal és a felhasználási szerződés aláírásával együtt érvényesek, melyeket kérünk szintén e-mailben csatolni. A dokumentumok letölthetők ahttp://www.queerkiado.hu honlapról.

      Grafikai pályázat 
      A grafikai pályázatra olyan fekete-fehér grafikai alkotásokat várunk, melyek egyedi és kreatív formában reflektálnak a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű témára. 
      Maximum három alkotással lehet pályázni. A képek esetén kérjük a minél nagyobb felbontást, valamint a fájlnévben és a levélben egyaránt feltüntetni a kép(ek) címét
      Díjazás: A nyertes grafikai alkotás adja a prózaantológia borítóját, ezáltal reprezentálja a kötetet. A nyertes ajándékpéldányt kap. A további kiváló munkákból belső illusztrációt állítunk össze. A legjobb képekből a könyvbemutatón kiállítást rendezünk.
      Eredményhirdetés május 7-én, az eredményről e-mailben értesítjük a résztvevőket. A nyertes pályamunka címe és szerzője a http://www.queerkiado.hu honlapon és a Facebook oldalon ("Ne légy láthatatlan") is olvasható lesz.

        A beküldött pályázatok csak kitöltött adatlappal és a felhasználási szerződés aláírásával együtt érvényesek, melyeket kérünk szintén e-mailben csatolni. A dokumentumok letölthetők ahttp://www.queerkiado.hu honlapról.

          Teljes diszkréció: A pályázat kiírói a birtokukba jutott személyes adatokat, információkat egyértelmű felhatalmazás nélkül, harmadik félnek nem továbbítják, kizárólag a pályázattal kapcsolatos kommunikációra használják fel.

          Forrás: http://www.pafi.hu/_pafi/palyazat.nsf/ervdocidweburlap/0AE00518CF4BACB4C12579B4002F8EDA

          A bejegyzés trackback címe:

          https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr454287537

          Kommentek:

          A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

          Nincsenek hozzászólások.
          süti beállítások módosítása