Budapest – Nagyjából így vélekedtek a honatyáink, amikor megkérdezték őket a „kényes” témáról. Akadt olyan is, akinek tanácstalanság tükröződött a szemében...

A nemrég akalult Magyar Családtudományi Társaság károsnak véli a házasság előtti szexet, illetve az ellenszavazat nélkül elfogadott alapszabálya szerint: az erkölcsi értelemben definiált egészséges család az egy férfi és egy nő házasságán alapuló szeretetközösség.

A társaság "küldetésnyilatkozat"-tervezetében az áll, hogy a média is változtatásra szorul, mert az általa sugallt emberkép "botrányosan primitív, hazug, káros és kultúraellenes. Az egyetlen nemi társra való törekvés pedig fel sem merül a palettájukon. Teszik mindezt büntetlenül a huszonegyedik század Európájában és így hazánkban is – írják az alapszabályban.

Forras: civishir.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr264226012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.03.05. 21:20:13

Megdöbbentő, hogy milyen jogi anomália már ez. A házasságok egyre csökkenő számát maga a törvényhozási és iGazság szolgáltatási rendszer hibái okozzák.

ige.blogger.hu/2012/03/05/kenyszerhazassag
süti beállítások módosítása