A People magazin címlapján szerepel a mindenkit megdöbbentő vallomás!

Biztosak vagyunk benne, hogy a címtől sok Twilight rajongó hirtelen a szívéhez kapott, és teljesen jogosan! Az történt ugyanis, hogy kiszivárogtatták a People Magazin 2012-es Januári számának a címlapját, amin a következő szerepel (no persze lefordítva):

Bevallotta és büszke rá! - Elege volt a pletykákból és úgy döntött, hogy kitálal "Felszabadultam, és emiatt boldogabb vagyok, mint bármikor eddig"

Taylorlautner_tk3s_goff_twilight_161111_83.jpg

Természetesen azóta kiderült, hogy a hír csupán átverés és nincs ok az aggodalomra, de bizonyára sokakat megtévesztettek ezzel a kamuhír értelmi szerzői hiszen a Def Jam-es Simmons ezt Twittelte ki:

Büszke vagyok Taylor Lautnerre a bátorságáért!

Majd miután lehullott a lepel az átverésről, ismét twittelt:

 Elkeserít, hogy emberek viccelődnek valakinek a szexuális hovatartozásával. Hagyjuk Taylort olyannak lennie, amilyen csak szeretne lenni...

people-magazine-taylor-laut__oPt.jpg


Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr143501864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása