Egy meleg magazinnak adott interjúban Gillian Anderson fiatalkori kicsapongásairól beszélt.

1996-ban megválasztották a világ legszexibb nőjének. Gillian Anderson most 43 éves, és az X-akták óta nemigen tündökölt, egy BBC-n futó minisorozatban kapott szerepével újra bekerült a celebpörgésbe. Az Out melegeknek, leszbikusoknak szóló magazinnak adott interjújában pedig mi mással dicsekedett volna, mint élményeiről saját térfelén. "A gimiben sokáig volt kapcsolatom egy másik lánnyal" - vall tinédzserkori próbálkozásairól, és hogy miért nem maradt a nőknél, azt azzal indokolja, hogy jobban érdekelték a férfiak, bár időről-időre újra felbukkan életében egy leszbikus affér, árulta el a háromgyermekes anya titokzatosan.

 

Anderson a Szép remények című Charles Dickens regény háromrészes megfilmesítésében Miss Havisham szerepét játssza, ami visszatetszést keltett sokakban, hisz a figura Dickens jegyzetei alapján az ötvenes éveit tapossa. "Tudom, hogy vegyes a megítélése a korom miatt, és amiért úgy játszom el, ahogy" - idézi a Daily Mail a színésznőt, "de csak nevetek rajta".

Forrás: hvg.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr564318697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása