Három panasz érkezett be az Ofcom brit média-felügyeleti szervhez egy elhíresült rádióadás miatt, amiben a Jazz FM egy meleg pornó hanganyagát sugározta.

 

A Jazz FM rádióadó ellen vizsgálatot indítottak, mivel figyelmeztetés nélkül jónéhány percet lejátszottak a Funky Sensation című, február 18-ai adásban egy olyan felvételről, ami meleg pornófilm hangsávjának tűnt. A médiahatóság szerint a rádióadó megszegte a műsorszolgáltatási törvényt a már hírhedtté vált adásrészlettel.

Az incidens, ami miatt a műsorvezető Mike Vittit nem engedélyezett tevékenységgel és a stúdióban való nem megfelelő viselkedéssel vádolják, kétszeresen kínos a számára, hisz ő a programigazgató is. Az előre felvett adás sugárzásakor Vitti - mint mondta -, nem tartózkodott a stúdióban. A műsort a nem tervezett hanganyag szakította meg, ami kevés párbeszédet, és többnyire nyögést tartalmazott.

A rádióadó elnézést kért a történtek miatt, az Ofcom pedig hangsúlyozta, hogy a vizsgálat puszta ténye nem jelenti, hogy törvénysértés történt.

Forrás: index.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr204295114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása