Cary Grant nem volt meleg

2012.02.17. 14:00

6655d.JPGAz utóbbi évek legizgalmasabb hollywoodi botránykönyve hamarosan a boltokba kerül. Írója, az egykori aranyifjú és kerítő Scotty Bowers az álomgyár legnagyobb ikonjainak életéről rántja le a leplet.

Érdekes dolgok derülnek ki a könyvben Hollywood első angol származású nagy szívtiprójáról, Cary Grantről is. Noha a sármos férfi életében ötször nősült, a filmszakmában szinte haláláig kísérte a fáma, hogy a férfiakat is szereti, s kapcsolata volt Randolph Scott-tal és Marlon Brandóval is.

– Én ebben igazán nem hiszek. Randolph-fal legendás volt ugyan a barátságuk, s az is, hogy tizenkét éven át egy házban éltek, de hogy éltek! Hetente legalább három alkalommal közvetítettem ki oda, a hatalmas bulik – nem titok – legtöbbször orgiába torkollottak, de ez a nagy páros soha nem kért társaságnak fiúkat, nekik mindig csak nők kellettek, a legszebbek, akik éppen Hollywoodban voltak.

A „Brando-ügy” egy kicsit más. Tény és való, a kapcsolat köztük furcsának tűnő volt, de lehetett csupán őszinte, mély barátság is, amit aztán a környezetük ­félre­magyarázott.
Más a helyzet Rock Hudsonnal, a hatvanas, hetvenes évek férfiideáljával, aki szinte haláláig titkolta melegségét, s csak azután vallott erről, hogy kiderült, AIDS-es.

– Én erről már 1947-ben tudtam. Rock Hudson egyik büszkesége egy ­vado­natúj Chevrolet Coupé volt. Egy este egy már közismerten meleg barátjával ült benne, s egy másik kocsi beléhajtott. Ahhoz a benzinkúthoz vontatták, ahol dolgoztam. Az akkor még fiatal színészreménység rettenetesen félt, hogy a rendőrök előtt bukik le hajlamával, s tőlem kért segítséget. Megoldottuk a gondot, s Rock utána mindig hálás volt nekem érte. Előbb csak rendszeresen odajárt hozzám tankolni, később pedig már új partnerek okán is.

Forrás: borsonline.hu

Amikor egy hollywood-i szépfiúról kiderül, hogy meleg volt, akkor valahogy mindig ambivalens érzés tölt el. Nem nagyon akarom elhinni, mert ez csak olyan szenzációhajhászás. Cary Grant mindig a nők bálványa volt és szerintem úgy van rendjén, ha az is marad...

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr534119931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása