Férfira gerjedt Radcliffe

2012.02.16. 17:46

6655.JPGLondon — Egy melegmagazinnak, az Attitude-nek vallott arról Daniel Radcliffe (22), ha meleg lenne, Ryan Goslingra (31) gerjedne.

A Harry Potter sztárja nagy rajongója a Drive – Gázt! főszereplőjének, és azon is csodálkozik, az előzetes hírek ellenére miért maradt ki az Oscar-díjra jelöltek sorából.

– Irigylem a tehetségét, lazaságát, minden szerepet kiráz a kisujjából, sugárzik belőle a különlegesség és az értelem. Ha meleg lennék, egészen biztosan megdöglenék érte – áradozott Radcliffe a lapnak, hozzátéve, őt rendre melegnek nézik. Ám szerinte ha valaki manapság jóképű, sikeres, fiatal színész, és nem gyanúsítják meg azzal, hogy saját neméhez vonzódik, az valamit elbaltázott.

Forrás: blikk.hu

---------------------------------------------------------------------------------

Ez olyan hír, mintha arról kellene beszámolni, hogy én melyik nőre gerjednék, ha hetró lennék. Nos erre világ életemben tudtam a választ: Angelina Jolie.

Valahogy mindig a dívaszerű nők jöttek be. Azok, akikről nem lehet azt elképzelni, hogy reggel nem csodaszépen kelnek fel. Angelina Jolie ilyen.

Bár bevallom férfiasan, hogy egy ilyen gyönyörű és erotikus nővel nem tudnék mit kezdeni az ágyban. Az olyan dumák, hogy "jujj, de meg b.sznám, ha egyszer lehetőségem lenne"... Ezekben nem hiszek. Akik ezt állítják, azok fújnának legelőször a menekülő kürtbe és kiabálnának az anyukájuk után. Ez egy rossz macsó szokás, amit úgysem hisz el senki...

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr584119859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása