Testvére temetése helyett melegbárba ment énekelni Nick Carter.

nick.jpgNick Carter, a legendás Backstreet Boys fiúbanda szőke énekesének nővére a múlt héten hunyt el drogtúladagolás következtében, hátrahagyva 10 hónapos kislányát. A 25 éves Leslie temetését szombaton délután tartották nagyjából 60 fő részvételével, amelyen érdekes módon nem jelent meg Nick Carter.

"Szerettem volna ott lenni, de elég bonyolultak a családi kapcsolataink. Ennek ellenére szeretem őket" - nyilatkozta Carter.

"Szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást ezekben a nehéz időkben. Sok érzés kavarog most bennem a nővérem elvesztésével kapcsolatban, de próbálok pozitív maradni" - tette hozzá Nick, akiről kiderült, hogy egy bostoni fellépése miatt hagyta ki a temetést; egy híres melegbárban énekelt aznap este. Talán így próbál távol maradni a családi tragédiától.

Forrás: pink.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr834076492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása