A Star Wars: The Old Republic egy kisebb döccenő után sikeresen elrajtolt és szépen termeli is a bevételeket a kiadónak és a fejlesztőknek is.

Azonban egy családvédő szervezet, az FRC (Family Research Council) már lecsapott a játékra és kifogásolják, amiért azonos neműek is köthetnek házasságot a programban. "Egy új Star Wars játékban a Birodalomra leselkedő legnagyobb veszélyt a homoszexuális aktivisták jelentik" - árulta el Tony Perkins, a szervezet elnöke. "Hello, Tony Perkins vagyok, az FRC elnöke. Egy nem túl távoli galaxisban a Star Wars játékosok már átálltak a sötét oldalra."

"Az új játék, a Star Wars: The Old Republic egy speciális lehetőséggel bír: engedélyezi a meleg kapcsolatokat. Ez a lehetőség sokunkat meglepett, hiszen 2009-ben még azt mondta a BioWare, hogy meleg és leszbikus nem létezik a Star Wars univerzumban. A bejelentést a homoszexuális közösségek ünnepelték, de a szülők nem.

"A játék hivatalos oldalán közel 300 oldalnyi hozzászólás szól arról, hogy a szülők aggódnak gyermekük miatt, hogy esetleg elferdül a szexualitása. Mindenki csatlakozhat hozzájuk és elmondhatja a véleményét. Ideje megmutatni, melyik oldalon is áll az Erő."

A BioWare nem reagált a leírtakra.

Forrás: sg.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr484025074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása