A pornózáson kapott villalány nővére a bíróságon vesz elégtételt a forgalmazón, mert közkinccsé tette Vera első tétova lépéseit a felnőttfilmek világában.

1327037257.jpgRokonai kiállnak Vera mellett még akkor is, ha maguk sem értik, miért vállalt szerepet pornófilmben. A família nem haragszik az Érzékeny lelkű lányra, pedig számtalan rossz ízű megjegyzést kellett elviselniük a szexvideó miatt. – Amíg Vera nem jön ki, igyekszünk tudomást sem venni erről a rémálomról – mondja Zsuzsa, a lány testvére.

– Visszataszító, ahogy az emberek a testvéremről beszélnek, és belegondolni is szörnyű, hányan bámulták azt a videót. Állítólag már eltűnt a netről, ami azért is érdekes, mert ha joga lett volna a tulajdonosnak nyilvánosságra hozni, akkor most miért törölte? Azt sem értem, hogy aki a castingot rendezte, miként adhatta el, és Vera tudta nélkül hogyan dobhatták piacra – keresi a válaszokat a nővér.

Fiatal volt és csinos is

– Talán ő is tudja, hogy jogszerűtlenül járt el. Meg kell néznünk, Vera milyen szerződést írt alá a forgatás előtt, csak azután lehet jogi útra terelni az ügyet. Vera rokonai szerint a lányt a villában mutatott viselkedése alapján kell megítélniük az embereknek.

– A szexfilmmel nem bántott meg senkit, fiatal volt, csinos is. Hozott egy rossz döntést, nem igazságos, hogy ezért élete végéig vezekeljen. A testvérem, és kiállok mellette minden körülmények között – folytatja határozottan Zsuzsa. – Azt hallottam, hogy háromezer példányt adtak el a DVD-ből, ez pedig kivételesen sok. A peranyagba belevesszük azt is, hogy ezek az emberek mennyi pénzt kaszáltak a testvérem által. Szerintem ebből Verának is részesednie kell.

A filmet 1495 forintért forgalmazzák, így kiszámolható, hogy a háromezer példány csaknem 4,5 millió forint bevételt hozott.

Újabb háromezret rendeltek
Tomor András, a pornóvideó jogtulajdonosa szerint igazi sikertörténet Vera filmje, mert – miközben haldoklik a DVD-piac – az első háromezer legyártott példány után a kereskedők további háromezret rendeltek.

– Pontos elszámolást még nem kaptunk, de a kereskedők máris jelezték: olyan jól fogy a film, hogy nyomjunk még egy kört belőle – mondja Tomor András. – A család jogászait egyébként tárt karokkal várom, hiszen én megvettem egy hat számjegyű összegért a film jogait, így törvényesen dobtam piacra.

Forrás: borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr323595572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása