Botrányhőst igazolna a Győri ETO FC. A Brescia játékosa, Varga Roland (képen balra) még 2010-ben, az Újpesten próbajátékon lévő Merczel Zsolttal kisminkelve, női ruhában pózoltak egy képen. Az esetről a Blikk számolt be, és a "meleg" képek óriási balhét kavartak a szurkolók körében. Varga Roland most Győrbe készül...

bresciavarga.bmp.pngVarga Roland és Pátkai Máté átigazolásával kapcsolatban egyaránt csak klubjuk visszajelzésére vár a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetősége - írja a Nemzeti Sport. Az eto.hu tájékoztatása szerint a Brescia támadójával, Varga Rolanddal és menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel már megegyezett az ETO vezetősége, ám az olasz klubtól hiányzik még egy írásos visszajelzés.

Pátkai Máté négy évre szóló szerződést írt alá a győrieknél, de a középpályást eddig soraiban tudó MTK-val abban egyelőre nem sikerült egyezségre jutni, hogy tavasztól vagy nyártól költözhet-e Győrbe a futballista.

Forrás:nyugathir.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr823553180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása