Brüsszeli forrásból úgy értesültünk, hogy a Magyar Nemzet hírszerkesztője melegházasságra készül.

A Magyar Nemzet hírszerkesztője minden bizonnyal látens homoszexuális, más okot nem látok a tegnap megjelent írására – mondta nevét nem vállaló brüsszeli forrásunk.  A kormány bulvárlapja tegnap,  „Gyurcsány, melegházasság – Brüsszel különös elvárásai” című cikkébenpróbált nyomást gyakorolni a kormányra, kihasználva a kormány és a Magyar Nemzet közti remek összhangot.

“Nem szeretnék összeesküvés-elméleteket gyártani, de… A Magyar Nemzet számára szent amit a kormány mond és ugyanígy hitelesnek tekinthetők a kormány számára a Magyar Nemzet értesülései. A tegnap megjelent címlapos írás ezt igyekezett kihasználni és így akart nyomást gyakorolni Orbán Viktorra, hogy szabad utat adjon a melegek házasságának. Ennek a hátterében csak az állhat, hogy vagy maga a cikk szerzője, vagy annak közeli hozzátartozója homoszexuális. Amivel semmi probléma nincs, hiszen haladó korban élünk” – folytatta név nélkül nyilatkozó brüsszeli forrásunk.

“Gyurcsány Ferencet egyébként kizárólag marketing célokra használták. Most őszintén, ön melyik vezércímű újságot venné meg: “Melegházasság“, vagy “Gyurcsány Ferenc, melegházasság“? Na ugye. Egyébként kifejezetten érdekesnek tartom, hogy Gyurcsány Ferenc nevével marketingel egy Orbán Viktor iránt feltétel nélkül lojális lap” – tette hozzá a hazai marketingszakma egyik elismert képviselője.

magyar-nemzet-meleghazassag.jpg

Brüsszeli forrásunk azonban ezt is másképp látja. “Az utóbbi napokban többször hallottuk a kormány tagjaitól és szóvivőitől, hogy a külföldi sajtó csupán a magyar ellenzék hangja külföldről. Ha a hazai ellenzék hangja ilyen messzire elér, akkor mi a garancia arra, hogy a Magyar Nemzet szerkesztőségében nincs gyurcsányista, aki ezzel a cikkel akarta sarokba szorítani Orbán Viktort?”

26 év óta először az a csoda is megesett, hogy a metrón egy Magyar Nemzetet olvasó öregurat láttam. Megérte tegnap ezzel a címmel lehozni az újságot!

A Magyar Nemzet feltételezései azért is abszurdak, mert az EU-nak semmilyen előírása sincs a melegek házasodási jogával kapcsolatban. Az Európai Bizottság eddig is teljesen tolerálta, hogy nagyon eltérő családjogi törvények vannak az EU-ban: míg Dániában a melegek is házasodhatnak, addig például Máltán idén júliusig a heteroszexuálisok még csak el sem válhattak. Nincs semmilyen jogi anyag, amire hivatkozva ilyet kérhetne az EU Magyarországtól.
Ugyanígy folyamatban lévő büntetőügyekbe sem avatkozott soha bele az Európai Unió. A feltételezés maga annyira abszurd, ami legjobb esetben is azt feltételezi, hogy a Magyar Nemzet munkatársainak a leghalványabb elképzelésük sincs arról, hogy milyen szervezetnek a tagja Magyarország 2004 májusa óta. Forrás
Megkérdeztük erről Amadeu Altafaj Tardiót, aki az EU pénzügyi biztosának, Olli Rehnnek a szóvivője. Tardio röviden úgy reagált a Magyar Nemzet értesülésére, hogy az “nonszensz”.
Forrás: gepnarancs.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr533537357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása