Budapest – A KDNP frakcióvezetője szerint a külföldi sajtóban megjelenő "támadások mögött egyértelműen tájékozatlanság áll, és egyértelmű, hogy ideológiai jellegű gyűlölködés jelenik meg"

_20120110132730.jpgA Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerint példátlan és igaztalan támadások érik Magyarországot és a magyar kormányt. Harrach Péter az elmúlt időszak történéseire reagálva úgy fogalmazott: igaztalan vádak és heves indulatok szabadultak el. Szerinte a többek között a külföldi sajtóban megjelenő "támadások mögött egyértelműen tájékozatlanság áll, és egyértelmű, hogy ideológiai jellegű gyűlölködés jelenik meg". Az is nyilvánvaló, hogy a hazai ellenzék hangjának a felerősítését halljuk - tette hozzá.

Arra a felvetésre, hogy a Magyar Nemzet értesülése szerint Brüsszel az azonos neműek házasságának engedélyezését és a Gyurcsány Ferenc elleni büntetőeljárás leállítását várhatja a hiteltárgyalások sikeréért cserébe, azt mondta: reménykedik abban, Európa nem jutott el odáig, hogy "korrupt politikai személyeket" védelmezzen, illetve, hogy nem a melegek kapcsolatának a házasság rangjára emelése a legnagyobb gondja, amikor demográfiai csődbe jutott Európa és Magyarország. Harrach Péter hozzátette, mindenki szabadon választja meg nemi identitását, ők csak azt kérik ezzel kapcsolatban: "csukják be a hálószoba ajtaját, illetve ne próbáljanak egy más jellegű kapcsolatot házasságnak nevezni, mert az nem az".

Forrás: civishir.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr363535241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása