Aláírt a brit Channel 5-ön futó Big Brother című valóság-show-hoz Gareth Thomas, sőt a 37 éves egykori rögbisztár már be is vonult a villába.

4586.jpg

Gareth Thomas, aki a csapatsportolók közül szinte elsőként vállalta nyíltan – még 2009-ben –, hogy meleg, a hírességek műsorának résztvevője, egyik társa például nem más, mint jó barátjának, a focista Ryan Giggsnek a sógornője, Natasha Giggs, akiről nemrégiben kiderült, hogy szeretője volt híres rokonának. A rögbijátékos a busás fizetség mellett azért is vállalta a szereplést, mert kampányolni szeretne a másság elfogadtatása mellett. Thomasról, aki egyébként nyolc évig élt házasságban, Mickey Rourke amerikai színész filmet szeretne készíteni.

Forrás: borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr933531775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása