Parádé nélkül - EuroGames

2012.01.06. 15:00

Annak, akit ez zavarba hoz, vagy taszít, nem kell rettegnie, hogy másságukat vállaló melegeket lát majd Budapest utcáin.

Az EuroGames nemcsak sportesemény: konferenciákat és kulturális programokat is tartanak, ahová szintén várnak melegeket és heterókat egyaránt. Egy dolog nem lesz: »magamutogató parádé«. Minden rendezvény zárt térben zajlik majd, így ezúttal annak, akit ez zavarba hoz, vagy taszít, nem kell rettegnie, hogy másságukat vállaló melegeket lát majd Budapest utcáin.

4589.jpg

»Nem a homoszexualitás propagálása vagy a fővárosiak megbotránkoztatása a cél« – írják közleményükben a szervezők. De hiába. Nem az számít, hogy feltűnő parádéról (újabban már csak szomorúmenetelésről) vagy szigorúan zárt térben zajló sporteseményről van szó. Nem az számít, hogy mit csinálnak, hanem az, hogy kik. És Budapesten ők, 2012-ben, ne csináljanak az égvilágon semmit.

Előzmény ITT olvasható

Forrás: mandiner.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr913522457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása