George Michael még az életéért küzdött Ausztriában egy kórházban az ünnepek előtt, amikor egy amerikai keresztény csoport már a haláláért imádkozott.

425.jpg

George Michael elmondása szerint élete legborzalmasabb hónapján van túl. Mint arról már korábban beszámoltunk, az énekes 2011 novemberében került kórházba, miután turnéja közben rosszul lett. A sztár betegségével kapcsolatban olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint HIV fertőzés miatt lépett fel tüdőgyulladás nála, ám ezt Michael sajtósa, és orvosai is cáfolták.

A kósza pletykákat azonban erőszeretettel hangoztatta egy amerikai keresztény csoport is, akik arra szólították fel híveiket, imádkozzanak a homoszexualitását nyíltan vállaló George Michael haláláért.

Az énekes a napokban néhány pohár bor elfogyasztása után úgy döntött, Twitteren fejti ki véleményét a történtekkel kapcsolatban:

"Tudtátok, míg én Ausztriában az életemért küzdöttem, egy édes amerikai keresztény szervezet, akik a "Keresztények egy morális Amerikáért" elnevezést viselik, a halálomért imádkoztak. Milyen kedves tőlük, hogy így foglalkoztak velem!" 

Michael-ből előtörtek az indulatok, és tintapatront nem tűrő kifejezésekkel illette a vallási csoportot, majd a következőkkel zárta a napi bejegyzéseit: "Istenem, ez nagyon jól esett...sokkal jobban érzem magam! Oké, bevallom, legurítottam néhány pohár bort. Jobb lesz, ha megyek vacsorázni, mielőtt még nagyobb bajba keveredek. Imádlak benneteket, 2012 a legjobb évünk lesz, és nem az utolsó."

Forrás: nol.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr653521542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása