Meleg szív is megtörhet

2012.01.04. 20:00

Mark Feehily, a Westlife sztárjának szíve darabokra tört és saját bevallása szerint teljesen elveszettnek érzi magát, mióta szakítottak Kevin McDaiddel.

Az énekes karácsonykor szakított kedvesével, melyet rajongóival egy drámai Twitter-bejegyzésben közölt:

"Sajnos Kevin és én már nem vagyunk egy pár. Remek hét év van a hátunk mögött. Nem fogok semmilyen kérdésre válaszolni ezzel kapcsolatban. Ez magánügy."

A nyilvánosságnak Mark tegnap nyilatkozott először a szívszorító esetről:

"Nem tudom elképzelni, hogy bárki mással legyek. Nincs esély. Teljesen el vagyok veszve Kevin nélkül."

120104_westlife.jpg

Ezt a helyzetet pedig a sztár barátjai is így látják, akik közül az egyik meg is nyílt a médiának: "Mark nagyon hiányolja Kevint, nehéz neki most az élet. Hihetetlenül nyers és dühös a szakítás óta. Új esélyt akar adni a kapcsolatuknak és nem akar más srácot látni a színen. Próbál büszkén viselkedni, vannak jó és vannak rossz napjai. Nincs egyedül, az összes barátja vele van és a családja is folyamatosan szemmel tartja."

A pár ebben az évben akart esküdni. 2005 óta jártak, kapcsolatukról 2007-ben rántották le a leplet.

Forrás: mosaictv.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr633518931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása