"Szerelmes vagyok az osztálytársamba, akiről nem tudom biztosan, hogy meleg-e! Vannak ráutaló jelek, de sajnos nem vagyok biztos benne. Szemezünk sokszor, de nem kommunikatív. Hogyan tudom megállapítani, hogy ő is a saját neméhez vonzódik-e?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

Kedves Levélíró!

Első lépésként érdemes volna csak barátkoznod vele, mindféle direkt lépés nélkül. Egyrészt nem tudhatod róla biztosan, hogy milyen irányultságú, és ha meleg is, akkor sem biztos, hogy ő ezt már felismerte magában, vagy megbarátkozott ezzel a gondolattal. Így minden nyílt közeledés megijesztheti. Barátkozz vele, és ha nem kommunikatív, akkor kérdezgesd ügyesen.

Hiszen aki kérdez, az irányítja a beszélgetést, és mindenki szeret magáról beszélni, vagy legalábbis szereti azt érezni, hogy valaki érdeklődik iránta. Először helyezd a hangsúlyt a barátság kialakítására, és azt követően van már lehetőséged arra, hogy kipuhatolózd, a fiúk vagy a lányok érdeklik-e.

Forrás: kamaszpanasz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr243481745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása