Először rendeztek szépségversenyt homoszexuális férfiaknak Namíbiában. A győztest nem sokkal az eredményhirdetés után megverték az utcán.

A melegek jogait védő Out-Right Namíbia szervezet jelentette, hogy súlyosan bántalmazták a Mr Gay Namíbia címet elnyerő férfit. Az utcai incidens még november végén történt, nem sokkal azután, hogy véget ért a szépségverseny. A civil szervezet információi szerint Hamutenyát két férfi verte meg, sörösüvegekkel ütlegelték Windhoekban. A támadók először azt követelték Hamutenyától, hogy adja oda nekik a pénzt, amit a versenyen nyert. Hamutenya ellenállt, ezt követően az egyik támadó a földre terítette, ahol mindketten megrugdosták, majd üvegekkel ütlegelték. A pénztárcáját és mobiltelefonját pedig elvették tőle. Hamutenyát fej, arc és bordasérülésekkel szállították egy magánkórházba. Azóta jobban van és tervei szerint indulni fog a 2012-ben megrendezésre kerülő dél-afrikai Mr Gay World versenyen.

namib.jpg

Forrás: afriport.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr843481279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása