Szépségversenyt rendeztek Hong Kong meleg férfijai részére nem túl meglepő módon Mr. Gay Hong Kong névvel (a rendezvénynek egyébként magyar, európai és nemzetközi verziója is létezik). A döntőbe négyen jutottak be, közülük csak hárman ázsiai származásúak, a negyedik egy szőke bevándorló.

A győztes végülis nem ő lett, hanem a punktarajjal rendelkező Jimmy Wong Chun, aki azt nyerte, hogy egy évig ő lehet Hong Kong melegeinek nagykövete. Erről a megtisztelő címről egyelőre csak annyi konkrétum derült ki, hogy az illető lehet a melegekkel szembeni toleranciát reklámozó kampány arca. A győztes természetesen szőrtelen és szálkásan izmos, testét jobban megnézheti a galériában. Kattintson valamelyik fotóra!

kepatmeretezes_hu_041_1.jpg

kepatmeretezes_hu_041_2.jpg

kepatmeretezes_hu_041_3.jpg

kepatmeretezes_hu_041_4.jpg

kepatmeretezes_hu_041_5.jpg

kepatmeretezes_hu_041_6.jpg

kepatmeretezes_hu_041_7.jpg

kepatmeretezes_hu_041_8.jpg

kepatmeretezes_hu_041_9.jpg

Forrás: Velvet / Eivissa

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr993399720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása