Mennyi az annyi???

2012.09.20. 19:45

Elgondolkodtatok mar azon, hogy hany partner az idealis egy meleg ferfinak? Vagy van egyaltalan olyan, hogy idealis szamu partner?

En mar sokszor feltettem magamnak a kerdest es sokszor eltero valaszt is adok. Neha a sok sem eleg, es neha meg az egy is tul sok.
Ebben a temaban, ami szerintem szigoruan tilos az a kovetkezo: nem szabad osszehasonlitani a melegek (szexualis) kapcsolatait a heterok kapcsolataival. Ez nem verseny, vagy valamilyen pontozasos jatek, ez egyszeruen az erdeklodesunkbol adodo kulonbozoseg. Ami megkulonboztet. Nem jobb vagy rosszabb, hanem csak mas.
Amugy szerintem messze mi nyernenk. De ezt mosolyogva irom le.

Idealis szam persze nem letezik ebben a temaban. Mint ahogy masban sem.
Mennyi az idealis mennyisege a C vitamin bevitelnek naponta?
Hany fokos az idealis homerseklet a szaunaban?

Ezek is olyan kerdesek, amire a valasz mindenkinek mas...

1339234292.jpeg
A partnerek szama tolunk fugg. Hogy mi mennyit akarunk, mennyit birunk, mennyire van szuksegunk. De ez semmifelekeppen nem egy szegyellni valo dolog. Akinek kevesebb, annak annyi, akinek tobb, annak annyi. Sokan azt gondoljak, hogy akinek sok partnere van az kurva, akinek meg keves az prüd. Ezzel sem ertek egyet. Ha többet kivan valaki, akkor a szexualis erdeklödes egyszerüen nagyobb. Mivel ez egy emberi tulajdonsag, ezert ez egyaltalan nem olyan dolog, ami kritizalasra adna okot. Föleg, hogy altalaban ezzel senki nem bant masokat.

Az en esetemben ez teljesen valtozo. Hullamvolgyek jellemzik a szexualis ehsegemet. Neha telitodok, akkor pihennem kell utana, es neha pont ellenkezoleg: fel kell toltodnom, es olyankor indul a vadaszat.

Tobbszor erte mar a vad a meleg tarsadalmat, hogy barkivel hajlandoak vagyunk osszefekudni, es csak a mennyiseg es kielegules hajt minket, vagyis keptelenek vagyunk melyebb erzelmekre es hosszabb kapcsolatokra.

Meg lehet kovezni azert, amit most le fogok irni, de en mindkettovel egyet ertek:
Neha valoban csak az elvezeteket hajszolom, es csak a kielegules erdekel, de emellett mar harmadik eve egyutt vagyok egy nagyszeru fiuval, akivel mely erzelmeink vannak egymas irant, es akivel mar sok szepet es jot, illetve rosszat is egyutt ateltem.

Szerintem az eletben ez a legfontosabb: megtalalni az egyensulyt es mindketten abba az iranyba torekedni.
Egy kapcsolatban az az egyensuly, ami mindkettonknek egyensuly.

Ha en a baratom mellett masokkal is szeretnek egyutt lenni neha, de ezzel ot megsertenem, akkor az en egyeni egyensulyom utkozne az ovevel, ami hosszutavon rombol es nem epit. Ezert kell kozos egyensulyt keresni, es ebbe az iranyba tartani.

Szoval nalam az egyetlen igy nez ki:
1+1=2, de 1+1+sok=2

Kicsit azert ertheto, hogy hova is akartam kilyukadni.

A masik dolog, ami meg egyalatalan nem tud erdekelni: Hogy ki mit gondol arrol, hogy neha massal is lefekszem a baratom mellett. Ez a mi dolgunk. Neha csak azt veszem eszre az embereken, hogy nem is megvetik ezt az eletstilust, hanem titkon a sajat vagyukat latjak benne, amit ök nem kaphatnak meg, es ezert nezik rossz szemmel.

Zarasul alljon itt ket szelsoseges pelda:

Tamas baratom mar ket eve egyutt van Gaborral. Fiatalok mind ketten es csak a monogamiaban hisznek. Igy elnek, es valoban igy akarnak. Meg van a kozos cel, de jo ez igy?
Egyreszt igen, mert ok igy szeretnek elni. Masreszt viszont sok olyan tapasztalatot hagynak ki, aminek a hianya csak evekkel kesobb jelentkezhet. Ismerik a velemenyem, de ez nem itelkezes. En igy fogadom el oket.

Andris baratom pornoszinesz. Neki az egesz elete a szex. De o meg ''a munkat is hazaviszi'', ha ertitek. Teljesen a bioszex hive. Valahogy megtestesiti a tobbsegi tarsadalom altal elkepzelt sztereotipizalt meleg ferfit: csak dugni akar. De jo fej, es szeretem. Es tuti, hogy majd talal valakit, aki mellett atgondolja, hogy mi is az egyensuly az o eleteben.

Megerne rola tobbet is irnom, mert o egy kulon esettanulmany. Lehet, hogy majd erre is sor kerul.

Tanulsagot nem fogok levonni. Azt majd mindenki maganak levonja. Remelem tetszett a bejegyzes. Velemenyezzetek, akar mellette, akar ellene.

Szep napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr324791191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boldipeti86 2013.05.28. 23:46:13

Szia!
Teljesen egyetértek a fent említettekkel! Bár én csak most olvastam, az igazság az, hogy sokszor engem is foglalkoztattak más meleg párok. Mi a párommal már 5 éve vagyunk együtt és hasonlóan "nyílt" kapcsolatban vagyunk. Nekem talán jobban tetszik, de néha Ő is kiélvezi. Nagyon jó volt olvasni, hogy vannak más párok is így, akiknek ez hiányzik, mert ahogy írtak, sokan-sokszor furcsán néztek az emberre. Amikor chateltem, beszélgettek, mindig megpróbáltam megváltoztatni, hogy ez nem jó és nem rossz. Ezt ők nem tudhatják! Ahogy Te is írtad, ez ránk tartozik.
Köszi a postot!
süti beállítások módosítása