A tetovált lány sztárja Golden Globe díjának átvétele után azonnal kiállt a melegek jogaiért.

christopher_plummer_golden_globe_2012_1.jpgChristopher Plummer, az idei Golden Globe gála első díjazottja a szobrocska átvétele után a sajtószobában a melegek jogaiért korteskedett. A híresség elmondta a jelenlévő újságíróknak, hogy meleg-ellenes tüntetők „fogadták” a díjátadó előtt.

A vasárnap esti Golden Globe díjátadót idén is a Beverly Hillsen rendezték, és sajnálatos módon idén is akadtak olyanok, akik meg akarták zavarni a hírességek bevonulását. A veterán színész kapta meg az est első díját a Kezdők című filmben nyújtott alakításáért. A brit híresség egy idősödő, rákban haldokló meleg férfit alakít, ami miatt a tüntetők nem is kímélték.

A Beverly Hilton Hotelben kialakított sajtószobában a legjobb mellékszereplő díjával jutalmazott Plummer elmondta – „A meleg karakterek is emberi lények. Teljesen ugyanolyan emberek… A melegek részei a társadalmunknak, ahogy részei voltak már az egyiptomi és a görög kultúráknak is. Az emberi természet részei. Tudom, hogy borzalmasan sok mostanában a meleg-ellenesség, jelen pillanatban is. Ahogy azt itt kint is volt szerencsém hallani.”

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr703570054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása