Megint korai kijelentés hagyta el a száját a szexi brit énekesnek, Robbie Williamsnek, de lehet, hogy ezúttal egy gazdag férfi horgára fog akadni...

robbie-williams-470teas.jpg

Robbie Williams a saját rádióadásában próbálta ki magát mint műsorvezető. Los Angeles-i stúdiójában a mikrofon előtt ülve forgatta a "Rudebox Radio"-Show című műsort, amikor hirtelen mindenki álltal hallhatóvá vált a zenész hangja két zeneszám között. Több aktuális dal és interjú között egy majdnem kétórás műsoridő alatt a sztár nem hazudtolta meg saját provokatív személyiségét. Amikor a közreműködő moderátor egy kérdést tett az asztalra, ami azt vetette fel, hogy vajon egy heteroszexuális férfi mennyi pénzért feküdne le egy másik férfival, Robbie sem hagyta ki a lehetőséget, hogy reagáljon a kérdésre: "Két millió fontért kikötnék egy másik férfi ágyában." De persze tenne egyetlen kivételt is: "Brad Pittnek természetesen ez ingyen lenne."

Brad Pitt jelenleg Angelina Jolie-val él boldog kapcsolatban, és Robbie Williams is 2010 óta a színésznő Ayda Field férje. Pár hónappal az esküvőjük előtt tréfálkozva nyilatkozott a sztár egy brit tévéadásban arról, hogy vajon ő lesz-e az ottani X-Faktor egyik zsűritagja: "Meleg vagyok és természetesen ezért részt veszek majd az X Faktorban. Najó nem, komolyan, nem fogok részt venni az X Faktorban. De azért meleg vagyok."

Forrás: queer.de

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr873514466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása