Meleg volt az USA 37. elnöke

2011.12.27. 20:00

Washington — Megdöbbentő állítással rukkolt elő egy amerikai újságíró, Don Fulsom. Szerinte Richard Nixon (†81), az Egyesült Államok 37. elnöke meleg volt.

Fulsom napokban megjelenő könyvében, a Nixon legsötétebb titkaiban számos „bizonyítékkal" is alátámasztja vélekedését.

A szerző szerint az egykori elnököt legfőbb bizalmasához, Charles „Bebe" Rebozóhoz fűzték gyengéd szálak, aki bankárként a maffia pénzét is mosta egy időben. Nixon sokat ivott, s gyakran bebizonyosodott, Rebozót többre tartotta feleségénél. Az elnök ilyenkor ölelgette bizalmasát, míg nejét prostiként emlegette. Sőt, az előkelő floridai üdülőben Nixon még csak nem is aludt egy házban a feleségével, amíg Rebozo szobája közvetlen az övé mellett volt.

2_o_nixon-PROFIMEDIA-RED_DOT.jpg
Richard Nixon néhai amerikai elnök (jobbra) jobban kedvelte barátját "Bebét", mint a saját nejét

Az elnöknek valójában külön tanácsadó tanította, hogyan kell megcsókolnia feleségét, hogy ideális amerikai párnak tűnjenek. A legárulkodóbb eset azonban az volt, aminek Fulsom is tanúja volt. A szerző egy washingtoni vacsorán leejtette a villáját, s amikor lehajolt érte, azt látta, hogy a két férfi egymás kezét fogta az asztal alatt.

Nixon 1974-ben mondott le a Watergate-botrány – a rivális Demokrata Párt elnökénet lehallgatása – miatt, s 1994-ben halt meg. Nagyon sokan a mai napig az USA legkorruptabb és legsötétebb elnökének tartják.

Forrás: blikk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr1003499465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása