Sokat beszélnek mostanában Mujahid Zoliról, az egykori megasztárosról, aki őszintén bevallotta: a saját neméhez vonzódik. Müller Attila műsorvezető látásból ismeri az énekest, akit tehetséges srácnak tart.


müller-attila.jpg- Semmi gondom, bajom nincs a homoszexuális emberekkel. Igaz, van, aki már túl feltűnően hívja fel másságára a figyelmet, ami nekem nem mindig jön be. Azt sem igazán értem, mi szükség van évente egyszer meleg-felvonulásra. Valószínűleg szeretnék jobban elfogadtatni magukat a társadalommal, de attól tartok, ezekkel a megmozdulásokkal és az azokat övező hisztériával inkább az ellenkezőjét érik el. Tudom én, hogy jót akarnak, de sajnos ebben az országban ezt sokan másképpen reagálják le. Zolit tehetséges srácnak tartom, remélem, szép sikereket ér még el a szakmában - mondta a Like magazinnak Müller Attila, aki azt is elárulta, hogy volt rá példa, amikor megkörnyékezte őt egy-egy férfi.

- Úgy gondolom, hogy ha mindezt megfelelően kezeli az ember, nem lesz belőle baj vagy kellemetlen szituáció. Hiszem azt, hogy udvariasan, intelligensen és nem utolsósorban viccesen vissza lehet utasítani ilyenkor a másik fél érdeklődését. Egyébként is megállás nélkül poénkodok mindenkivel, így nem is feltűnő, ha egy jó kis beszólással hárítom a "felkérést" - tette hozzá.

Forrás: stop.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr984782877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása