Megnyílt az első meleghotel, a The Out NYC New Yorkban. A szálloda a város Hell's Kitchen nevű részében áll, ami egy népszerű környék tele bárokkal és éttermekkel.

A megnyitó várható volt, hiszen még nincs egy éve, hogy New York állam is elismerte az azonos neműek házasságkötését. Ezért a szálloda különösöen várja azokat a párokat, akik a Nagy Almában szeretnének örök hűséget fogadni.

A komplexumban helyet kapott egy boutique hotel, egy nightclub, kabaré, késő éjjeli étterem, valamint egy wellness központ. A hotelnek 105 szobája van, mindegyik elegáns berendezéssel. A kezdő ár 250 dollár per éj.

A projekt egyik fejlesztője elmondta: elsősorban a komfortosság és a személyre szabott lehetőségek mind a meleg, mind a hetero közösségnek azok a vonások, melyek igazán kellemessé teszik a The Out NYC-t. A meleg turistáknak kihagyhatatlan látnivaló lesz, ugyanakkor a meleg közösségi élet egyik epicentruma is.

Forrás: VJM.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr1004318664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása