Ján Slota úgy gondolja, hogy a Szlovák Nemezti Párt (SNS) kiesése nem a párt, hanem a szlovák nemzet vesztesége, ami rövid időn belül megmutatkozik.

"A választások olyanok, amilyenek, de hiszek benne, hogy ha a Smer a polgárok ilyen méretű támogatottságát élvezi, akkor hősiesen megragadja a fegyvereit, és harcolni fog Szlovákia jogaiért és gazdasági sikeréért" - jegyezte meg.

Kijelentette, hogy nem sajnálja az SNS kiesését, mivel a parlament nem szlovák, és örül annak, hogy a képviselőiknek nem kell "őrültek, homoszexuálisok és hasonló individuumok" között ülniük a plénumban.

Megdöbbentette Slotát a Híd pártközpontjában folytatott "tüzes" ünneplés, ahol magyar dalokat énekeltek.

Slota nem úgy értékeli az eredményt, hogy mindez az "életükbe került volna", ugyanis mint fogalmazott, már 141 éve működnek, és biztosan nem szűnnek meg, hanem harcolni fognak.

Forrás: kitekinto.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr294313518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása