Tavaly az év második felében Will Smith és Jada Pinkett a válás szélére sodródott, de sikerült megmenteni házasságukat. Vagy legalábbis úgy tettek.

Will ugyanis a legújabb hírek szerint még mindig nem otthon éli ki magát. A színész minden idejét barátjával és felfedezettjével, Duane Martinnnal tölti. Nemcsak bulizni és vacsorázgatni járnak együtt, de Smith még drága luxusnyaralásokra is hordja cimboráját. A két férfi között pedig nem éppen plátói a viszony. Vagy az eredeti értelmezés szerint pontosan az. Akik látták őket együtt, azt mondják egyáltalán nem barátoknak, sokkal inkább egy párnak tűnnek -számol be a Hír24.

Forrás: hajdupress.hu

Ekkora baromságokat írnak az újságok, amikor nem tudnak semmi újat kitalálni. Nem szeretem az ilyen bulvár híreket ide beollózni, de ez már annyira szánalmas, hogy mégis megtettem. Lehet, hogy elnézést kellene kérnem...

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr744309044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása