Nemrég fogadta el az amerika szenátus, hogy a homoszexualitásukat nyiltan vállaló katonák is szolgálhassanak a hadseregben. Máris született egy olyan fotó, amely eddig elképzelhetetlen volt.

Öt hónapja törölte el az amerikai szenátus, a ne kérdezd, ne mondd szabályt, így a homoszexuális beállítottságukat nyíltan vállalók is szolgálhatnak már az amerikai hadseregben.

Brandon Morgan négy év után tért haza Afganisztánból, és barátját Hawaii-on pont úgy üdvözölte, ahogy annak idején a japánok fölötti győzelmet ünneplő ismeretlen amerikai tengerész a Times Square-en azt az ápolónőt, akit hirtelen derékon ragadott
és megcsókolt - írja a Mirror.
A kép azóta ikonikussá vált. Úgy tűnik, a Facebookon posztolt katona és barátja képére is hasonló sors vár, hiszen eddig több mint 14 ezer ember like-ot kapott, illetve 3000 komment érkezett rá. A támogató hozzászólásokat nagyon köszöni a tengerész. Állítja, nem gondolták, hogy ennek a képnek ekkora sikere lesz.
 

Forras: borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr274225993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása