gggggghhhhh.jpgNők ezrei sírják csatakosra párnáikat miután Matt Bomer bejelentette, hogy a férfiakhoz vonzódik.
Évek óta pletykálnak az Álomgyárban arról, hogy Matt Bomer saját nemét részesíti előnyben - írja a hir24.hu. Mivel egyetlen barátnője sem volt annak ellenére, hogy egyre magasabbra ível a csillaga, és a természet sem éppen csúnya arccal áldotta meg. A szóbeszédeket eddig hevesen elutasította a Chuck és a White Collar című sorozatok sztárja, de most egy AIDS-ellenes gálán beismerte másságát. Matt díjazottként volt jelen a rendezvényen, és amikor átvette kitüntetését, váratlanul megtette a vallomást, majd köszönetet mondott menő sajtós párjának, Simon Hallsnak, akivel évek óta együtt él.
Azóta kiderült, hogy a harmincnégy éves szépfiú és szerelme három gyereket is közösen nevel. A legidősebb, Kit Bomer még hetero korszakában született, az ikerpár Walkert és Henryt pedig Halls adoptálta előző párjával.
Forrás: 168ora.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr674129129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása