Matt Bomer sok női szívet tört össze a hétvégén, amikor egy kaliforniai díjátadón beszédében kijelentette, hogy saját neméhez vonzódik. Másságáról már régóta keringtek a pletykák, de eddig nem kívánt beszélni róla. Most azonban felfedte titkát.

 

A beszéd

A 34 éves 'White Collar' színész a hétvégén a Steve Chase Humanitarian Awards díjkiosztó gálán vett részt. A díjat az AIDS ellen folytatott jótékonysági munkájáért vehette át. Az ünnepségen Matt nyilvánosan köszönetet mondott partnerének, Simon Halls-nak és három gyerekének. "Különösen szeretném megköszönni az én gyönyörű családomnak Simon-nak, Kitnek, Walker-nek és Henry-nek." - mondta. "Köszönöm, hogy megtanítottad nekem, mit jelent feltétel nélkül szeretni. Mindig te leszel az én büszkeségem."

Tagadás

Mint sokan mások, korábban Matt is tagadta a melegségéről és szerelmi életéről szóló pletykákat: "Nem érdekel, mit hisznek." - nyilatkozta 2010-ben. "Boldog vagyok, és teljesen elégedett az életemmel."

Gyerekek

A brit Daily Mail információi szerint a pár már hosszú ideje együtt van, legidősebb gyerekük öt éves, aki Bomer előző kapcsolatából született. Walker és Henry pedig Simon gyermekei.

Forras: vidget.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr524123917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása