6655c.JPGA transzszexuálisok és a melegek nem jutnak a mennyországba – állítja Javier Lozano Barragan mexikói érsek.

A Vatikán nyugdíjas „egészségügyi minisztere” ezt nem akárhonnan tudja, hanem első kézből, magától Szent Pétertől. Legalábbis ezt nyilatkozta az olasz katolikus portál a Pontifex számára.

Az érsek szerint az ember nem születik homoszexuálisnak, hanem azzá válik, különféle okok miatt.

A nevelése miatt, mert nem a pubertás korában nem tudja önmagát meghatározni. Hozzáteszi: na esetleg ebben nem is hibásak, de mivel a természet törvénye ellen tesznek biztos, hogy nem juthatnak a mennyek birodalmába.

Forrás: azta.hu

Az egyházzal mindig hadilábon álltam. Nem tudom elképzelni, hogy lehet ennyi ellentmondásnak ennyi követője. Az egyik sorban azt írja, hogy le mindent Isten teremtett, azután meg azt, hogy van egy csomó rossz dolog. Az egyik percben arra kéri Isten a követőjét, hogy ölje meg a gyerekét, aztán kiderül, hogy csak próba. Az egyik percben minden szép, aztán fordul a kocka és úgy dönt Isten, hogy elárasztja a világot vízzel és mindenkit megöl...

Nem akarom kommentálni ezeket a dolgokat, azt mindenkire rábízom.

Ez a faszi arról beszél, hogy nevelés teszi a meleget. De akkor miért a melegek nem kerülnek be a Menyországba, miért nem azok, akik ezzé neveltek...???

Amúgy ebben nem hiszek. Melegnek születünk, mert ez egy genetikai kód. Nem hiba, nem degeneráció és nem is evoluciós előre vagy hátra lépés. Ez egy más kód, ami azóta van, amióta van ember.

Arról pedig megint csak meg van a véleményem, hogy milyen vallás az, amelyik kettő részre el tudja osztani az embereket: csak jók és csak rosszak... (Tudom, hogy van Purgatórium, de a három sem jobb...)

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr544119908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása