1002.JPGEgy heidelbergi polgár 29 évvel azután, hogy meggyilkolt és kirabolt egy homoszexuális, férfit, akit a pályaudvaron ismert meg, életfogytiglani börtönt kapott a tettéért.

A ma 55 éves bűnöző, annak idején jócskán hagyott nyomokat maga után a tett színhelyén, de a holttest megtalálásakor, és a fantomkép közzétételekor már börtönben volt más erőszakos cselekményért, így simán kicsúszott az igazságszolgáltatás karmai közül.

Talán soha nem bukkannak rá, ha nincs egy igen rossz szokása. Állandóan menetjegy nélkül utazott a tömegközlekedésben, és a folyamatos bírságolást megunva, büntető ügyet varrtak a notórius bliccelő nyakában.

Amikor ezzel kapcsolatban alaposan górcső alá vették, kiderült az összefüggés közte és a gyilkosság között. A DNS és az ujjlenyomatok alapján a bíróság bűnösnek találta gyilkosságban és örökre rács mögé küldte.

Forrás: azta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr564105265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása