A pár múlt pénteken mondta ki a boldogító igent, és nyárra hatalmas lagzit terveznek.

Összeházasodott barátjával Johnny Weir háromszoros amerikai bajnok műkorcsolyázó, olimpikon.

447.jpg

A 27 esztendős Weir és ügyvéd barátja, a 28 éves Victor Voronov múlt pénteken mondta ki a boldogító igent a New York-i Városi Bíróságon. Az esküvőn mindkét férfi családja jelen volt. A pár öt hónappal azután kötötte össze az életét, hogy New York államban legalizálták az azonos neműek házasságát.

Egy szombati Twitter-bejegyzésében Weir elárulta, hogy júliusra nagyobb ceremóniát is terveznek. "Minden hivatalos ügy el van intézve. Jöhet a nyári lagzi" - tette hozzá. A pár a Weir-Voronov vezetéknevet fogja használni, de a műkorcsolyázó továbbra is saját nevén fog versenyezni.

Az amerikaiak extravagáns korcsolyázója már két téli olimpián is részt vett. A Vancouverben elért olimpiai hatodik helyezés óta azonban nem versenyzett. Mint azt korábban elmondta, a 2011-2012-es szezonban szünetelteti a pályafutását, de nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy 2014-ben jégre száll Szocsiban.

Weir a tavaly januárban megjelent Welcome to My World (Üdvözöllek a világomban) című önéletrajzában vallott homoszexualitásáról. Korábban kerülte a szexuális hovatartozására vonatkozó kérdéseket, mondván, hogy az emberek azt lássák, "ki is ő valójában, nem pedig, hogy kihez vonzódik".

Forrás: hirado.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr353521533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása