Nincs szex poppers nélkül?

2012.01.03. 12:00

Számodra is elválaszthatatlan fogalom a szex és a poppers? El sem tudod képzelni a "világ legszebb dolgát" a színes kis üvegcse használata nélkül? a GayNet erről a témáról csak a Ti kedvetekért egy szakértővel beszélgetett: Mikor számít valaki függőnek, mi zajlik le ilyenkor legbelül és mit is érdemes erről leginkább tudni?

RUSH1.JPGHabár a Poppers nem egy hagyományos kábítószer, számos olyan bizonyított eset áll fenn, ami alapján minden további nélkül függőnek lehet tartani a gyakori használókat. Erről a szakértő Dr. Felix a következőt állítja: "A Poppers tartalmaz egy mulandó alapanyagot, ami nagyon gyorsan bekerül a vérbe és értáguláshoz vezet. A vérnyomás leesik, a szív elkezd dobogni, de a voltaképpeni hatása, ami az erekció elősegítése lenne, igazából kétséges. Így lehetséges az, hogy a Poppers valójában nem más, mint egy placebo, ami ráadásul nem is veszélytelen. Mellékhatásként előfordulhat kollapszus (összezuhanás), epilepsziás rosszullét és a Viagrával (vagy más potenciaserkentő szerrel) együtt használva akár halálhoz is vezethet.

A szexuálpszichológusok gyakran felhívják a homoszexuális férfiak figyelmét, hogybuzz_poppers.jpg túl gyakran helyezik a szexualitásuk középpontjába a gyors erekciót, és ezzel csökkentik a szex közbeni érzelmi kapcsolatot. Ebből a nézőpontból sokkal inkább kirajzolódik, hogy miért is övezi olyan nagy népszerűség a potencia készítményeket a piacon, így többek között a Popperst is. A szex nem csak az erekcióról és a magömlésről szól, hanem ennél sokkal többről. Ezt a kis bölcsességet nem baj, ha nem felejtjük el, és a nagy igazságok sorába is feljegyezzük, így talán kevesebb Poppersre is lesz majd szükség."

Forrás: gaynet.at

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr653514380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása