Ha teljesülhet a főszereplő álma, akkor Justin Timberlake formálhatja meg Elton Johnt a róla szóló életrajzi filmben. A Krokodil Rock sztárja már nagyon izgatott az előkészületek miatt.

EltonJohn.jpgMár ősszel elkezdték pedzegetni, hogy elkezdődtek az előkészületek Elton John életének filmbe foglalásához, a folyamat azóta jelentősen előrehaladt, az ifjú Elton alakítására már ki is szemelték a lehetséges előadót. Korábban még sem erre, sem pedig a gyermek vagy az idős Elton szerepére nem szivárgott ki egyetlen név sem, bár jelöltek már akkor is voltak, de nem mondtak igent a felkérésre.

Egyelőre Justin Timberlake sem írta alá a megbízást, de a szemüveggyűjteményéről is híres zenész reméli, hogy ifjú kollégája nem fog tiltakozni, annál is inkább, mert a Rocket Man című, David LaChapelle által rendezett videóban már remekül alakította Elton Johnt.

Az is ismert tény, hogy a forgatókönyvet a Billy Elliot című film írója, Lee Hall készíti, a rendező személye viszont továbbra is rejtély. Elton John mindössze annyit árult el a Los Angeles Times online kiadásában, hogy már felkérték őt a munkára, most izgatottan várják a válaszát.

"Egy Moulin Rouge-jellegű zenés filmet szeretnék - mesélte a 64 éves zenész -, amely szürreális képet fest az életemről." Nem véletlenül merült fel az említett film rendezőjének neve, ám Baz Luhrmann most egyéb feladatokkal van elfoglalva, ezért nem tudta elvállalni a felkérést.

Érdekesség, hogy az életrajz valójában inkább csak életszakasz-rajz, mivel a már befutott énekes néhány hónapján ível át, azon az 1990-es időszakon, amelyet Elton a rehabilitációs klinikán töltött. Ez persze nem zárja ki, hogy esetleges emlékképként visszatekintsen gyermekkori önmagára is a sztár, de erre csupán abból lehet következtetni, hogy az első, szeptemberi bejelentésében még utalt a gyermekkori önmagát játszó színész keresésére is.

A pontos történetről azonban sem akkor, sem most nem árult el további részleteket. Annál szívesebben beszélt viszont Zachary fiáról, akit élettársával, David Furnish-sel közösen nevelnek és aki épp karácsonykor ünnepelte első születésnapját. Nem okozott nagy meglepetést azzal, hogy bevallotta: továbbra is imádja az apaságot, minden percet nagyon élvez, amit a bébivel tölthet.

Magánélete mellett ráadásul karrierje is töretlen, több évtizedes munkája után még mindig meg tud újulni: jó esély van rá, hogy a Hello, Hello című, Gnómeó és Júlia című animációs filmhez írt betétdaláért megkapja a január 15-én kiosztásra kerülő Golden Globe-díjak egyikét.

Forrás: noitema.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr543516273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása