Törött péniszek

2011.12.11. 18:00

Annak ellenére, hogy az emberi hímvesszőben nincs csont, mégis el tud törni. Persze azért meg kell kínozni hozzá.

Az ilyen jellegű, meglehetősen ritka és rettenetesen kellemetlen sérülés rendszerint heves szexuális együttlét közben következik be, mikor a hímvessző véletlenül kicsúszik a hüvelyből, de a követező lökés már megállíthatatlan, és a szeméremcsontnak, a gátnak vagy a comboknak ütközve megtörténik a katasztrófa.

Bármilyen pózban előfordulhat, de leggyakrabban akkor esik meg, mikor a nő fölül van, mivel egész testsúlyával huppan az érzékeny testrészre. A baleset pillanatában hangos reccsenéshez hasonló zaj is hallható, amit azonnali éles fájdalom és az erekció megszűnsése követ. A pénisz gyakran pár másodpercen belül deformálttá és rendkívül fájdalmassá válik.

20060919penisz1.jpg

A baleset elszenvedői sokszor kezeletlenül maradnak a sérülés után, az illető nem fordul orvoshoz, és ezzel további bajokat generál. Ennek oka általában a szégyenérzet és a kínos pillanatok elkerülése, pedig az utókezelés rendkívül fontos, hisz komoly szöveti sérülések következhetnek be.

Bár a törés nem valódi, a szöveti károsodás hasonló tüneteket produkál. Az emberi hímvessző felépítése több üreges, vérrel könnyen telítődő kamrát rejt, amik rugalmasságuknál fogva képesek kitágulni erekció esetén. Minél erőteljesebb a merevedés, annál nagyobb a pénisz belsejében levő nyomás, és egy hirtelen fellépő erős ellenerő következtében ez olyan mértékűvé válhat, hogy a vér kitör a kamrákból, és elárasztja a környező szöveteket.

Ez okozza a hirtelen megszűnő merevedést és az azonnal tapasztalható deformációt. Az esetek egy részében a húgycső is komolyan sérül, esetleg átszakad. A sérülések kezelése ezért elengedhetetlen, annak hiányában merevedési problémák, visszafordíthatatlan péniszgörbület, fájdalom, vizelési problémák és egyéb komplikációk jelentkezhetnek.

Forrás: tabu.origo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr543435698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása