Spock kapitány "előbújt"

2011.12.07. 18:00

Zachary Quinto a New York magazinnak adott interjúban először beszélt meleg férfiként önmagáról. Senki nem lepődött meg nagyon.

Zachary-Quinto1.jpg

Zachary Quinto évek óta játszik "meleg" szerepeket, folyamatosan kiáll a homoszexuálisok jogaiért, a New York magazinban megjelent interjú csupán azért különleges, mert nevén nevezte a gyereket, azaz meleg férfiként határozta meg magát. Quinto 2009-es Star Trek-felújításában alakította Spock kapítányt, de a Hősök című sorozatból is ismerős lehet. Egyik színházi szerepében olyan homoszexuális férfit alakít, aki elhagyja AIDS-beteg partnerét.

zacharyquinto03.jpg

Quinto szerencsésnek tartja magát, hogy melegként Amerikában él, de aggasztónak találja, hogy amíg New Yorkban a melegek házassága már legális, az előítéletek továbbra sem szűnnek. Utalt például Jamey Rodemeyerre, aki öngyilkos lett társai szekálása miatt.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr743399100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása