Meleg otthon 01

2011.11.21. 15:00

Ebben a bejegyzés sorozatban olyan lakásokat mutatunk be, amelyek biztosan elnyernék bárkinek a tetszését. De ha Jótündér Keresztanya meglátogatna, és felkínálná a választás lehetőségét, akkor nem árt, ha van egy elképzelésünk, hogy milyen is lenne a számunkra tetszetős meleg otthon.

025.jpg

Az 1959-ben épült ház tulajdonosa jelenleg Bernce Malin dekoratőr. Ebben a rövid képsorozatban bemutat néhány nagyon praktikus és látványos lakberendezési ötletet. A klasszikus '50-es és '60-as évek stílusát nagy kreativitással keveri egy enyhe ázsiai hatással. Az eredmény magáért beszél.

026.jpg

Nekem személy szerint nagyon tetszik a hihetetlenül sok fény, a gyönyörű fehér gerendás mennyezet, a mintás pokróc a hálószobában, a fekete Eames szék a fehér padlón és persze a kedvencem a karosszék a tűzhely mellett a művészien dekorált fallal a háttérben.

027.jpg

028.jpg

Forrás: designattractor.com

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr513398197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása