Boxerek és más ragadozók

2012.09.21. 17:38

Ma Andrissal voltam konditeremben, es az öltözöben alsogatya mustrat tartottunk. Persze a legnagyobb titokban, es mindenkeppen szem elött tartva, hogy senki nem veheti eszre.

Egy beszelgetessel indult az egesz dolog, es valahogy szoba kerültek az alsonadragok, es az, hogy ki milyet szeret hordani. Nekem vilag eletemben az volt a kenyelmes, ami feszes rajtam. Es a slim helyre teszi ott lenn a dolgokat, vagyis nem engedi, hogy ide-oda lifegjen a fütykös. En ugy erzem jol magam. Hordtam korabban meg rövid ideig laza boxert, de nagyon viszketett töle ott lenn, es nem ereztem magam kenyelmesen. Mindig tenni kellett valahova.

1338884831.jpeg

A lenyeg, amiböl ez az egesz dolog indult, hogy eszrevettünk egy nagyon helyes sracot, neha odapillantottunk, es vartuk, hogy atöltözzön az edzeshez. Es amikor letolta a gatyajat - Te joooo eeeg - Nem eleg, hogy majdnem a terdeig lelogott a gyata szara, de hozza nagyon bö is volt, es iszonyatos szinü, az anyagarol mar nem is beszelve. Mindennek el lehetett mondani, de szexinek biztosan nem. Nem ertem, hogy a baratnöje ezt vajon szexinek tartja? En nem hiszem. Ennyi eleg is volt, es azonnal kiabrandultunk mind a ketten. Lehet barmilyen Adonisz egy pasi, ha az alsonadrag ronda.

wil-sabin-po.jpeg

Na ezzel kezdödött es azzal vegzödött, hogy nezegettük a "valasztekot". Es nem gyözött meg. Minden 5. sracnak van hordhato alsonacija. A többi remalom. Es ez szomoru. A nadrag alatt is jol kell kinezni, meg akkor is, ha azt senki nem latja. Pontosabban meg akkor is, ha ezt csak az az ember latja, aki nekünk a legfontosabb: a parunk.

Hiszen az ö kedveert is es a magunk örömere is szexinek kell lennünk. Vagy rosszul gondolom?

1339231476.jpeg

Ti milyen alsonadragot hordtok? Mit szerettek magatokon? Es mit szerettek a pasitokon? Mi a szexi? Es hogyan velekedtek a bö szaru, hosszu nadragokrol?

Sok Napsütest Mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr424791397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása