bajor.jpg55 éves Bajor Imre színész, humorista, showman, aki a fellépések előtt ma is lámpalázzal küzd.

"Létezik egyfajta elvárás velem szemben, amelynek meg kell felelnem. Minden este meg kell nyerni a közönség szívét, hiszen mindig mások ülnek a nézőtéren. Színre lépés előtt nap, mint nap izgulok, de ez jófajta stressz. Ha már nem lenne, akkor abba kéne hagynom a pályát" - mondta egy interjúban.

Bajor Imre elismeri, nem ért az üzlethez, saját étterme, a Kicsihuszár nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért meg kellett válni tőle. Jobban teszi, ha megmarad a színészetnél, mert ahhoz viszont ért, s ezt nem elsősorban sikerfilmjei, a Meseautó, a Le a fejjel vagy az Egy szoknya, egy nadrág bizonyítják, hanem a Szomszédok című teleregény, amelyben megismerte az ország. Ő volt az első hazánkban, aki meleg fiút alakított tévésorozatban, s ezt a kényes feladatot bravúrosan oldotta meg, karakterét az egész ország megszerette.

A Heti hetes állandó résztvevőjeként sok minden kiderült róla; néhány tévhit is elterjedt, az viszont igaz, hogy hipochonder, vagyis halálos betegségeket diagnosztizál magán. Ráadásul mindig történik vele valami, még Bali szigetén is az orvost járta, mert belelépett egy kagylóba.

Mostanában azon aggódik, hogy meg fog vakulni. Nem csak betegségektől, balesetektől fél, az orvosoktól is retteg, ezért csak végszükségben keresi fel őket. Egyszer azt mondta: "Én csak halálom előtt egy nappal megyek önként bitófára."

Forrás: stop.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr334301382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása