Imádjuk az Így jártam anyátokkal című sorozatot, de ki nem? Imádjuk a nőfaló, macsó Barney Stinson figuráját, de ki nem? De talán még mindezeknél jobban imádjuk a karaktert alakító színészt, Neil Patrick Harrist!

Hogy miért? Harris kiváló színész, de a magánéletben is példakép. Nyíltan vállalja homoszexualitását, és barátjával, a szintén színész, David Burtkával 7 éve alkotnak egy párt. Sőt tavaly ikreik is születtek béranyától. Neil Patrick Harris és partnere most az Out magazin címlapján szerepelnek, hiszen a lap legújabb számában híres hollywoodi meleg és leszbikus párok vallanak szerelmükről. Nem is lehetett volna ehhez jobb címlaparcot választani, mint a leghíresebb szerepe szerint érzéketlen nőfalót alakító Harrist és párját. Nálunk ez biztosan tedd!

Névtelen.jpg

Forrás: glamouronline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr503741463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása