Na, kérem szépen. A Magyar köztársaság kormánya.... Beszélek itt már össze-vissza hülyeségeket, nehéz a megszokottról az újra áttérni, elnézést. Szóval, Magyarország kormánya úgy döntött, hogy van neki egy baromi jó ötlete. Amikor a kormánynak felcsillan a szeme, akkor bevallom nekem azonnal tele is lesz a nadrágom tőle.
 

Ilyenkor a pénztárcámat a kabátom jobb zsebéből, amin nincs gomb, átrakom a balba, amin van, így valamivel biztonságosabb. Olykor bedeszkázom otthonom ajtaját és ablakát, mert az ördög köztudott nem alszik. A félelem mellett meg most már halvány mosoly is megjelenik a szájam szélén, lentről felfelé terjedve, szabályos ívben. Mert amikor nekik jó ötletük támad, az általában annyira abszurd, hogy amilyen rossz, annyira szórakoztató is.

Szóval a kormány azt mondja, új alaptörvényhez, új rendszámtábla is dukál. Nyilván Magyarország tejjel és mézzel folyó Kánaán, Európa egyik legjólétibb állama, ahol a legnagyobb problémát a régi rendszámok tarthatatlan káosza okozza csupán. Aki ennek ellentmond, az vagy Chon Bendit, vagy valami gonosz imperialista kommunista, liberális zsidó lehet, tömören nemzetünk és hazánk ádáz ellensége.

Rossz nyelvek, azt suttogják, hogy a rendszámtáblák kicserélése mögött két dolog áll. Az egyik, hogy a kormány meglopja ismét az autós társadalmat, a másik, hogy van egy "közeli", akinek – mit ad Isten – éppen véletlenül van szabad rendszámgyártó kapacitása. Szalay Annamária éles szeme mindent lát, így természetesen leszögezem, hogy bennem ilyen reakciós gondolatok még véletlenül se merültek fel a téma kapcsán. És ha igen, akkor azt egyrészt elhessegetem azonnal magamtól, illetve másra fogom.

Rendkívül fontos, hogy ha úgy autózgat a polgár, akkor rátekintve a rendszámtáblájára, azonnal meg lehessen állapítani abból, hogy hol is lakik. A magyar gazdaság azért van a béka segge alatt, mert eddig nem lehetett. Meg ugye a sztálinista rendszámtáblák idejének bizony véget kell vetni az országban, hogy a káoszból rend legyen. Azt már tudni lehet, hogy a minisztérium úgy számol: ez nekünk kb. 12 milliárdba fog fájni. Ha ők azt mondják, 12 milliárdba fog fájni, már sejthetjük rutinos állampolgárként, hogy kb. 30 milliárdba. Hogy ebből menny,i hova és kihez kerül, ahhoz meg semmi közünk, mert már régről tudjuk, hogy a nagyit sem tisztességes kérdezni arról, mennyibe került a dió a bejglibe. Zabálni, elfogadni, nem érdeklődni!

Hogy pontosan milyenek is lesznek ezek a rendszámtáblák, a minisztérium nem kíván tájékoztatást közölni. Van aki azt mondja, az új rendszámtáblák mind rovásírással lesznek elkészítve. Ez mondjuk nekem tetszene, mert amikor tilosban parkolók esetleg, na olvassa csak le a hülye parkolóőr, hogy mi is az én rendszámom! De Kovács II őrmester is nagy szarban lesz, amikor fel akar majd írni gyorshajtásért.

Azt is rebesgetik, hogy a kormány ismét a nemzeti keresztény rendszámtábla kapcsán is gesztust kíván mutatni a szélsőjobb felé. Mostanában, ismét nagy szükségük lehet még szabadcsapataik segítségére. Ezért a zsidók természetesen mind kötelesek lesznek sárga rendszámtáblát rakni az autóikra. A melegek rózsaszínt, a cigányok zöldet. És komoly dilemma, hogy Kubatov listája alapján vajon milyen formában legyenek a haza egyéb ellenségei is megjelölve, hogy tisztességes magyar ember tudja, ha ilyet lát, le kell köpni.

A rendszámtábla-csere nagy bevétel nekik, nagy kiadás nekünk. De nemcsak a csere itt ami játszik, hiszen ugye a mostani parkolási rendszerek, a hagyományos, bolsevik rendszámtáblákhoz lettek megalkotva. Tehát egy véletlen éppen ráérő Fidesz közeli informatikai vállalkozás, áldásos munkájára lesz szükség ahhoz, hogy át lehessen konfigurálni a rendszert. És mi sem természetesebb, hogy a fővárosban ehhez például a Fideszék rokonságához tartozó Parkoló Kft ehhez a fővárostól jelentős anyagi támogatást is kaphat, mert a közérdek náluk közérdek. Vagy mi a fene!

Van, aki azért aggodalmaskodik, hogy na de ugye a forgalmikat is át kell majd javítani, szükség lesz ezután újakra. Persze. De a kormány mindenkit megnyugtat, ez sem okoz problémát az ország életében, mert amilyen hatalmas szerencsénk van, hála a derék kormányunknak, pont van egy Fidesz közeli nyomdász cég, akinek felszabadult egy nagyobb kapacitása a nemes cél érdekében, pár milliárd forintos piti nyereségért.

Ha a rendszámtábla forradalom is sikerrel jár, akkor onnantól kezdve itt már kérem minden a legnagyobb rendben lesz, hátra lehet dőlni és élvezni az édes életet, amit Kedves Vezetőnk valósított meg számunkra. Régi rendszámos Magyarország nem ország, új rendszámos Magyarország Mennyország!

Forrás: 168ora.hu / Rózsa Mihály

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr873645415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása