Kiderült: meleg VV Csaba?

2012.01.17. 20:17

Egy hónappal ezelőtt VV Csaba legjobb barátja, Máté azt nyilatkozta az egyik magazinnak, hogy a fiú egyáltalán nem szerelmes típus, a héten pedig arról beszélt, barátja szívét bizony elrabolták, és Csaba hősszerelmesként zokogott a lány miatt.

1.jpg

 

VV Csabát az elmúlt időszakban egyre többször vádolták meg azzal, hogy meleg, talán éppen ezért a fiú legjobb barátja kötelességének érezte, hogy kiálljon mellette. A baj csak az, hogy ezt már két alkalommal is megtette, egymásnak teljesen ellentmondó állításokkal. "Évek óta a legjobb barátok vagyunk, már jól ismerem. Ezért merem kijelenteni, hogy a lányokat szereti, csak egyszerűen nem az a típus, aki hajtja őket, és főképp nem az, aki még dicsekszik is a hódításaival. Ahogy a villában, úgy a kinti életben is nagyon visszafogott és szerény. Nem kell félteni, néha akadnak egyéjszakás kalandjai is. De egyszerűen ő nem egy szerelmes típus" - magyarázta a hűséges barát, aki a héten újra megszólalt. Csabát most már azonban hősszerelmesként tüntette fel, azt állítva, a fiú szívét igenis elrabolta egy lány. "Egy se veled, se nélküled kapcsolat volt köztük" - mesél Csaba utolsó hódításáról. "Csabát megviselte ez az egész, hiszen tényleg szerelmes volt. Emlékszem, egy edzés közben például, egyszer csak leült, lehajtotta a fejét, és sírva fakadt! A lány miatt zokogott!" Joggal tehetik fel a kérdést, hogy akkor Csaba szerelmes, vagy nem szerelmes típus. A választ valószínűleg az érintett tudná megmondani, egy azonban biztos: az ellene felhozott vádaknak semmiképpen sem tesznek jót a hűséges barát ellentmondó nyilatkozatai.

Forrás: storyonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr923571966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása