Egy hónappal azután, hogy elkészítette "Jobb lesz" videóját, hogy ezzel támogassa a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű fiatalokat, öngyilkos lett az ifjú kaliforniai filmkészítő.

A tizenkilenc éves Eric James Borges a The Trevor Project nevű szervezetnél volt gyakornok, amely a másságukat felvállaló fiataloknak hivatott segítséget nyújtani. A tehetséges fiatal egy saját rövidfilmmel is büszkélkedhetett (Invisible Creatures - Láthatatlan teremtmények).

Borges nyiltan beszélt arról, hogyan próbálták őrületbe kergetni egész tinédzserkora alatt: - Fizikailag és lelkileg is bántottak nap, mint nap szexuális beállítottságom miatt - mesélte a fiú a videóban. - A nevem nem Eric volt, hanem b*eráns.

A meggyötört fiatal azt is elmondta, hogy édesanyja ördögűzést hajtott végre rajta, hogy meggyógyítsa mielőtt végleg kirúgta az otthonából - írja a The Huffington Post.

Forrás: nol.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr703544608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása