Ricky Martin megházasodik

2011.12.22. 20:00

Hamarosan kimondhatja a boldogító igent meleg kedvesének Ricky Martin. Az énekes Madonnát és Oprah Winfrey-t is meghívja a lagzira.

Ricky Martin nem véletlenül kért spanyol állampolgárságot, ott ugyanis engedélyezik az egyneműek házasságát. Márpedig a Puerto Ricó-i énekes mielőbb szeretné hivatalosan is összekötni életét meleg párjával, Carlos Gonzalez Abellával. Ricky múlt hónapban meg is kapta az állampolgárságot, és bennfentesek szerint már tervezik is a fényűző lagzit, melyre többek között olyan sztárok lesznek hivatalosak, mint Madonna, Oprah Winfrey vagy Kylie Minogue.

1002.jpg

– Ricky egy ideig Argentínában szeretett volna megesküdni, de rengeteg időt töltöttek Spanyolországban. Sok szép emlék köti oda őket, és imádják az országot, ezért végül úgy döntöttek: ott mondják ki a boldogító igent – mondta a pár egyik barátja a National Enquirernek, aki szerint a harminckilenc éves sztár és harminchat éves párja tengerparti ceremóniát terveznek. Carlos egyébként állítólag Martin béranyától született, hároméves iker fiait, Matteót és Valentinót is szeretné közös gyámság alá venni az esküvő után, hogy így teljes, boldog családdá válhassanak.

Forrás: borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr573481208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása